فهرست

افطاری های مناسب ماه مبارک رمضان از منظر طب ایرانی


طبق متون تخصصی و نظر متخصصین طب ایرانی

به دلیل ضعف هضم، پس از یک روزه طولانی، مناسب است که افطار خود را با یک غذا و نوشیدنی گرم و ترجیحاً کمی شیرین مثل شیرگرم، شربت عسل گرم یا چای که مضاف بر آن، سبک و ساده و زودهضم نیز باشد، آغاز کنیم.

بهترین گزینه برای افطار، خرما با یک نوشیدنی گرم است که ضمن افزایش سریع قند خون و رفع ضعف ناشی از افت آن، بدن را نیز گرم کرده و همچنین با اصلاح وضعیت اشتها، از ایجاد پرخوری جلوگیری کند. کشمش و انجیر و عسل نیز می توانند جایگزین خرما شوند.

گشودن روزه با کمی نمک موجب تقویت هاضمه و دفع رطوبات لزج سیستم گوارشی می گردد. البته باید رعایت حال فرد و بیماری وی را نیز نمود.

منبع مطلب: دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت