تقدیر از اساتید و دانشجویان نمونه در دوازدهمین دوره جشنواره آموزشی شهيد مطهری دانشگاه علوم پزشکی بابل

دوازدهمین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام والای استاد با حضور دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، حجت‌الاسلام و المسلمین نیکزاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، مدیران دانشگاهی، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه، در روز یکشنبه مورخ 15 اردیبهشت 98، در سالن دکتر خالق نژاد بیمارستان آیت ا... روحانی (ره) برگزار گردید.

در این جشنواره از اساتید نمونه، فرآیند برتر، اساتید بازنشسته، اساتید ارتقاء یافته، گروه‌های آموزشی برتر، استاد اخلاق نمونه، استاد مشاور برتر و همچنین EDO برتر تجلیل و تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم دکتر سید علی مظفر پور، به عنوان استاد نمونه دانشکده طب سنتی ایرانی، معرفی گردید.

همچنین در معرفی فرآیندهای برتر، رتبه اول در حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی، تعلق گرفت به دکتر سید علی مظفرپور و همکاران ایشان؛ مهرداد حیدری، هدی شیرافکن، منیره پروانه. فرآیند با عنوان طراحی، اجرا و ارزشیابی نرم‌افزار کاربردی کمک تشخیصی طب سنتی ترنج: به‌عنوان اولین تجربه کشوری.

در ادامه مراسم از دکتر سید علی مظفرپور به‌عنوان یکی از اساتید ارتقا یافته سال 97، از استادیاری به دانشیاری تقدیر به‌عمل آمد.