مراجعه ۳ هزار نفری به سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۱۰ ماه گذشته

دکتر نرگس گرجی «رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل» بیان کردند: سلامتکده طب سنتی این دانشکده به‌عنوان نخستین سلامتکده مستقل طب ایرانی در کشور، در سال 1393 افتتاح شد و از آن زمان تاکنون سالانه بیش از هزار بیمار به این مرکز مراجعه نمودند. از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۳هزار نفر به این مرکز مراجعه داشتند. در ایام هفته از روزهای شنبه تا چهارشنبه همه روزه توسط متخصصین طب ایرانی و اعضای هیأت علمی دانشگاه ویزیت انجام می‌شود. علاوه بر ویزیت بیماران، تعیین مزاج و دریافت نسخه‌های دارویی در صورت صلاحدید پزشک متخصص از خدمات کمک درمانی مثل: ماساژ، بادکش، فصد، حجامت و زالودرمانی و در مواردی طب سوزنی کمک گرفته می‌شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه نمودند در این مرکز ارائه فرآورده‌های طبیعی و داروهای گیاهی موجود است که عزیزان می‌توانند برای دریافت نسخه و یا فرآورده‌های گیاهی مدنظر به این مرکز مراجعه نمایند. عزیزان برای دریافت نوبت می‌توانند از سامانه الکترونیک دانشگاه تحت عنوان nobat.mubabol.ac.ir استفاده نمایند و چنانچه به هر دلیلی استفاده از این سامانه و یا ورود به آن دچار مشکل شدند می‌توانند با شماره 01132253526 با همکاران در بخش پذیرش سلامتکده تماس تلفنی حاصل نمایند و یا حضوری برای دریافت نوبت مراجعه فرمایند.