شرکت رابط فرهنگی دانشکده طب ایرانی در جلسه رابطین فرهنگی و قرآنی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دومین نشست معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر امور فرهنگی دانشگاه با رابطین فرهنگی و قرآنی معاونت‌ها، دانشکده‌ها و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در روز سه‌شنبه ۱۹دی ماه ۱۴۰۲، به میزبانی دانشکده پیراپزشکی و در سالن شورای دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، آقای دکتر اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجویی از رابطین جهت همکاری در اجرای فعالیت‌های فرهنگی مراکز قدردانی نمودند و همچنین در خصوص استمرار فعالیت‌های فرهنگی و تشکیل منظم جلسات شورای فرهنگی در بیمارستان‌ها، مطالبی بیان کردند.

در ادامه این نشست، آقای دکتر مبلغ الاسلام مدیر فرهنگی و خانم عموزاده و خانم محمدی، کارشناسان فرهنگی به تبیین فرآیند ثبت‌نام جشنواره قرآنی، جمع‌بندی عملکرد رابطین در خصوص جشنواره فرهنگی و ارزیابی انطباق مراکز پرداختند.
در انتهای جلسه نیز رابطین محترم پیشنهادات و انتظارات خود را با مسئولین فرهنگی دانشگاه مطرح نمودند.