برگزاری کارگاه "انتخاب ژورنال مناسب جهت چاپ مقالات" ویژه کارشناسان و کتابداران گروه اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی

کارگاه "انتخاب ژورنال مناسب جهت چاپ مقالات" ویژه کارشناسان و کتابداران گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی، در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم گرائلی‌نژاد، کتابدار محترم دانشکده، در کارگاه "انتخاب ژورنال مناسب جهت چاپ مقالات" ویژه کارشناسان و کتابداران گروه اطلاع‌رسانی پزشکی با تدریس سرکار خانم زهرا رستمی که در تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۲، در سالن منابع الکترونیک کتابخانه مرکزی برگزار گردید، حضور یافتند. در این کارگاه شرکت‌کنندگان با شیوه انتخاب مجله علمی مناسب براساس حیطه موضوعی یا عنوان مقاله در پایگاه‌های علمی آشنا شدند.