کارگاه "آشنایی کتابداران با فناوری‌های نوظهور در کتابخانه‌ها، افزونه‌های گوگل"

کارگاه آشنایی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی بابل و واحدهای تابعه، با فناوری‌‎های نوظهور در کتابخانه‌ها، افزونه‌های گوگل، در بیمارستان شهید بهشتی بابل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم گرائلی‌نژاد، کتابدار محترم دانشکده در کارگاه آشنایی کتابداران با فناوری‌های نوظهور در کتابخانه‌ها، افزونه‌های گوگل با تدریس سرکار خانم هاجر ابراهیم نیا روشن، مسئول کتابخانه بیمارستان شهید بهشتی، در روز سه شنبه مورخ 17 مرداد 1402، در راستای توانمندسازی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی بابل، در بیمارستان شهید بهشتی حضور داشتند. در این کارگاه آموزشی، کتابداران محترم، علاوه بر آشنایی با فناوری‌های نوین روز در رشته کتابداری و اطلاع‌رسانی، با چگونگی استفاده از افزونه‌های کاربردی گوگل جهت افزایش مهارت نیز آشنا شدند.