حضور دو کارمند دانشکده طب ایرانی در طرح "شهید صدرزاده" در شهرستان قم

دو کارمند دانشکده طب ایرانی به همراه بانوان کارمند دانشگاه، در طرح"شهید صدرزاده" (دوره آموزشی فرهنگی کارکنان نظام سلامت) در شهر قم شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، خانم مظفرپور و خانم کیوان‌پور، دو کارمند دانشکده طب ایرانی به همراه جمعی از بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل و واحدهای تابعه در طرح "شهید صدرزاده" (دوره آموزشی فرهنگی کارکنان نظام سلامت) حضور یافتند.
این دوره آموزشی با حضور ۴۰ نفر از همکاران از تاریخ ۲۴ لغایت ۲۶ آبان ماه 1402 در شهر مقدس قم و با شرکت در کارگاه‌هایی با موضوع استحکام بنیان خانواده، سبک زندگی مهدوی و سنت‌ها و قواعد الهی برگزار شد.
از دیگر برنامه‌های این طرح، زیارت حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله علیها و مسجد مقدس جمکران، بازدید از موزه حرم حضرت معصومه (س) و موزه دین و زندگی مسجد مقدس جمکران بود.