مجوز "مرکز رشد فناوری و نوآوری داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی" صادر شد.

آقای دکتر مهدی رجب‌نیا «معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل»: دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با درخواست تاسیس و راه‌اندازی مرکز رشد فناوری و نوآوری داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی بابل، موافقت اصولی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، آقای دکتر رجب‌نیا گفتند: به‌استناد رای صادره در جلسه مورخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ کمیته فنی مراکز رشد فناوری و نوآوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری که طی مکاتبه مورخ ۱۴۰۲/۸/۱۰ دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ گردید، با درخواست تاسیس و راه‌اندازی مرکز رشد فناوری و نوآوری داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل، موافقت اصولی به عمل آمده است.

آقای دکتر مهدی رجب‌نیا «معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل» بیان داشتند: در دانشگاه علوم پزشکی بابل، به جهت دارابودن تنها دانشکده طب سنتی ایرانی در شمال کشور و فعال بودن اعضای هیات علمی مرتبط (اعم از پزشکان و داروسازان طب ایرانی) فرصت مناسبی جهت گسترش فناوری‌های مرتبط با داروهای گیاهی، گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی سلامت محور فراهم شده است و بدین لحاظ مرکز جدید رشد فناوری و نوآوری تخصصی در زمینه‌ داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی راه‌اندازی گردید تا بستری جهت تولید استاندارد فرآورده‌های مذکور فراهم شود.