ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان در دو بخش ادبی و هنری برگزار می‌شود.

سوگواره

ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران، در دو بخش ادبی و هنری برای دانشجویان، اساتید و کارکنان همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برگزار می‌شود.

به منظور استمرار شور و شعور حسینی (ع) که در ایام اربعین در فضای جامعه و به خصوص در دانشگاه ها ایجاد خواهد شد، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان را به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران در دو بخش ادبی و هنری، برای دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برگزار نماید.
.
علاقمندان می توانند آثار خود را حداکثر تا روز دوشنبه مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲ در سامانه Arbaeen.Dmsrt.ir بارگزاری نمایند. بدیهی است به آثار ارسالی پس از تاریخ اعلام شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.

لازم به ذکر است ارسال اثر برای افرادی که در سوگواره های دانشگاهی در ایام اربعین سال جاری شرکت خواهند کرد، بلامانع است.

نشانی دبیرخانه: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان ۱۵ خرداد، طبقه دوم، معاونت فرهنگی و اجتماعی

منبع خبر: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل