ظرفیت‌های ایجاد دانشکده داروسازی در بابل ارزیابی شد

ارزیابان محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از آزمایشگاه تخصصی گیاهان دارویی دانشکده طب ایرانی، در راستای بررسی ظرفیت‌های راه‌اندازی دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی بابل، بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر بهرام دارایی دبیر شورای تخصصی آموزش داروسازی وزارت بهداشت، دکتر سید علیرضا مرتضوی معاون دبیرخانه شورای تخصصی آموزش داروسازی و رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران و خانم دکتر سیده سارا میرفضلی دبیر کمیته اعتباربخشی دبیرخانه شورای تخصصی آموزش داروسازی، ضمن نشست با دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه و اعضای هیات علمی گروههای داروسازی، از امکانات و فضاهای فیزیکی دانشگاه از جمله مرکز تحقیقات بیولوژی سلولی و ملکولی، آزمایشگاه گروه فارماکولوژی دانشگاه و Clean Room  (اتاق تمیز) بیمارستان آیت الله روحانی بازدید نمودند. در همین راستا، از آزمایشگاه گیاهان دارویی دانشکده طب ایرانی نیز بازدید به عمل آمد.