دومین همایش منطقه‌ای دانشگاه اخلاق محور در بابل برگزار می‌شود.

روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل: دومین همایش منطقه‌ای دانشگاه اخلاق محور در بابل در ۲۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۳۰ صبح همزمان با سالروز شهادت استاد دکتر مفتح و روز وحدت حوزه دانشگاه در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار می‌شود.

این همایش با سخنرانی آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران، دکتر حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس و حجت‌الاسلام دکتر محمد هادی مفتح رئیس مرکز اسلامی هامبورگ (ارتباط زنده تصویری) برگزار می‌شود.
بایدها، باورها، آسیب شناسی، ملاحظات اخلاقی در نظام آموزشی بژوهشی و اداری دانشگاه، هویت و مرجعیت دانشگاه در جامعه ایرانی عقلانیت، گفتگو و خشونت در دانشگاه از محورهای این همایش می‌باشد.
در این همایش ارتباط تصویری با حجت الاسلام دکتر محمدهادی مفتح رییس مرکز اسلامی هامبورگ برقرار می‌شود و از اساتید و الگوهای اخلاقی و حرفه‌ای دانشگاه تقدیر خواهد شد.
این همایش دارای امتیازات بازآموزی برای اعضای هیات علمی و ضمن خدمت برای کارکنان می‌باشد.