در بازدید مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران مطرح شد: تاسیس دانشکده طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران

دکتر حسینی یکتا در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم دفتر طب ایرانی و مکمل، تاسیس دانشکده طب ایرانی در دانشگاه‌های قطب کشور می‌باشد، بر لزوم آماده‌سازی زیرساخت‌های دانشکده طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت؛ دکتر نفیسه حسینی مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پانزدهم آبان 1401، به همراه معاونین این دفتر، از دانشگاه علوم پزشکی مازندران بازدید کردند.

دکتر حسینی یکتا با حضور در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشتند: یکی از اهداف مهم دفتر طب ایرانی وزارت، تاسیس دانشکده طب ایرانی در دانشگاه‌های قطب کشور می‌باشد و با توجه به سبقه طولانی تحقیقات و آموزش در حوزه طب ایرانی و داروسازی سنتی، از ظرفیت بالایی برای تحقق این مهم برخوردار است.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل  ضمن ابراز خرسندی از ساخت سلامتکده طب ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفتند: ما در دفتر طب ایرانی اقدامات لازم را برای تسریع در راه اندازی و تجهیز سلامتکده طب ایرانی در مازندران انجام خواهیم داد. ادغام آموزه‌های طب ایرانی برای اصلاح سبک زندگی از آذرماه در 15 دانشگاه از جمله دانشگاه علوم پزشکی مازندران کلید خواهد خورد و ان شاالله تا پایان 1401 به ادغام چهل درصدی در شبکه خواهد رسید.

همچنین دکتر حسینی یکتا در این جلسه به برنامه ادغام خدمات تایید شده و استاندارد طب ایرانی در ساختار بهداشتی اشاره کردند و افزودند: برای سهولت دسترسی مردم عزیز کشور به خدمات طب ایرانی، یکی از برنامه‌های مهم دفتر طب ایرانی ادغام این خدمات با دیگر خدمات روتین بهداشتی است .