حضور دکتر سید علی مظفرپور متخصص طب ایرانی در نشست سازمان بهداشت جهانی در مالزی

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دکتر سید علی مظفرپور، متخصص طب ایرانی در نشست سه روزه در کوالالامپور، پایتخت مالزی در ۱۶ تا ۱۸ نوامبر، جهت ورود تشخیص بیماری‌ها بر مبنای مکاتب طب سنتی شرکت کردند.

دکتر سیدعلی مظفرپور، متخصص طب ایرانی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به همراه دکتر آرمان زرگران، متخصص داروسازی سنتی و مشاور امور بین الملل دفتر طب ایرانی مکمل وزارت بهداشت، به عنوان نمایندگان ایران در نشست سازمان جهانی بهداشت در موضوع نگارش ماژول ۲ طب سنتی در ICD 11 در شهر کوالالامپور مالزی مورخ ۲۵ الی ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ شرکت کرد.

در این نشست که با دعوت سازمان بهداشت جهانی، از ۳۰ نفر از پزشکان برجسته متخصص طب سنتی، از قاره‌های آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکا برگزار شد، نسخه آلفای ورود تشخیص‌های طب سنتی در سیستم دسته‌بندی بیماری‌ها ICD-11 نهایی شد.