برگزاری اولین جلسه کارگروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، پیرو اولین جلسه قرارگاه تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین استان مازندران، با نقش محوری دانشگاه مازندران در سیاست‌گذاری و راهبری تحقق شعار سال، روز چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، کارگروه‌های این قرارگاه معرفی و اعضای آن مشخص گردید.

قرارگاه تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین استان مازندران متشکل از یک دبیرخانه و هشت کارگروه، شامل کارگروه ارتقای اقتصاد گردشگری، اشتغال و ارتقای بهره‌وری خدمات و نیروی کار، رسانه و گفتمان سازی، ارتقای سلامت و تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، حل مسایل محیط زیست و انرژی، ارتقای بهره‌وری فناورانه و نوآورانه واحدهای تولیدی صنعتی و کارگروه ارتقای بهره‌وری کشاورزی و صنایع وابسته می‌باشد. مسئولیت کارگروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی به دانشگاه علوم پزشکی بابل محول شده است.

در همین راستا اولین جلسه کارگروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی با حضور رئیس کارگروه (آقای دکتر سید علی مظفرپور)، دبیر علمی (خانم دکتر نرجس گرجی)، مدیر گروه داروسازی سنتی دانشکده طب ایرانی (خانم دکتر زهرا معماریانی) و دبیر انجمن علمی طب سنتی شعبه بابل (دکتر مائده رزقی)، در روز سه شنبه 1401/3/24، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزار گردید. در این جلسه‌ ضمن هماهنگی‌های اولیه، با سایر اساتید و اعضای کارگروه به‌صورت تلفنی صحبت شد و جهت حضور در این کارگروه دعوت به‌عمل آمد. هم‌چنین مقرر گردید در جلسه‌ای در هفته آینده، با حضور اعضای نهایی کارگروه، در خصوص اهداف و برنامه عملیاتی کارگروه، بحث و تبادل نظر صورت بگیرد.