درگذشت استاد فرهیخته دکتر غلامرضا امین عضو هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی بابل، با نهایت تاسف دکتر غلامرضا امین، عضو هیات‌علمی دانشکده داروسازی و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران که زحمات ارزشمندی در اعتلای طب ایرانی و داروسازی سنتی انجام دادند، به رحمت ایزدی پیوست.

إنّا للّه و إنّا إلیه راجعون

درگذشت جناب آقای دکتر غلامرضا امین، معلم و دانشمند با اخلاق و فرهیخته، استادی باسواد، مهربان، دلسوز و پیگیر، عضو هیات‌علمی دانشکده داروسازی و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، موجب تاسف و تاثر فراوان گردید. عمر پرافتخار ایشان سرشار از خدمات و زحمات بی‌شائبه آموزشی و پژوهشی بود که جامعه طب سنتی دانشگاهی ایران نیز از این برکات بسیار بهره‌مند بوده است. ضمن پاسداشت زحمات ایشان در تمامی عرصه‌ها به‌ویژه عرصه طب ایرانی و داروسازی سنتی، این ضایعه جانکاه را خدمت تمامی جامعه داروسازی و طب سنتی، و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نموده و برای آن استاد ارزشمند، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر، از درگاه خداوند متعال خواستاریم.