یک متخصص طب ایرانی، نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه بیان نمودند.
1- زولبیا و بامیه اگر با روغن خوب به مدت کافی تفت داده شده باشد و از آرد خوب در آن استفاده شده باشد و فرد دریافت بیش از حد کالری از طریق قند و شکر مستقیم نداشته باشد، شیرینی بسیار خوبی است.
2- زولبیا و بامیه در طب سنتی برای سالمندان توصیه شده است، البته به شرط آنکه با روغن خوب و مواد اولیه مناسب تهیه شده باشد البته زولبیا و بامیه خانگی برای این افراد مناسب است.
3- اگر قرار باشد همراه با افطار یا سحری حجم زیادی زولبیا و بامیه که سرشار از کربوهیدرات، چربی و قند است وارد بدن شود، به بدن ضرر وارد میکند و نخستین عارضه آن هم چاقی و مشکلات خونی و عروقی است که برای فرد ایجاد میشود.
منبع مطلب: انجمن علمی طب سنتی ایران