بهار چه غذاهایی را بیشتر بخوریم؟
در هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی، مواد داخلی در بدن جریان پیدا میکنند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمیکنند.
در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کارها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آشها، خورشهای پر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنیهایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.
هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبرها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را باز سازی کند.
در فصل بهار باید غذاهای سبک بیشتر مصرف شود، یکی از بهترین میان وعدهها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل میشود؛ در حالی که به نظر میرسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد.
منبع مطلب: انجمن علمی طب سنتی ایران