با تاسیس انجمن علمی طب ایرانی در کانادا انجام می‌شود؛ توسعه بین‌المللی طب ایرانی و ارتباط با مراکز طب تلفیقی در سراسر دنیا

انجمن علمی طب ایرانی کانادا با هدف معرفی و توسعه طب ایرانی علمی و دانشگاهی در سطح بین‌الملل و ارتباط با مراکز طب تلفیقی مطرح در سطح جهان تاسیس شده است.

انجمن علمی طب ایرانی کانادا که پیرو مذاکرات انجام‌شده با وزارت آموزش کانادا، به‌طور رسمی در ماه دسامبر 2020 در این کشور ثبت شد، اهداف بسیاری، از جمله توسعه بیش از پیش طب ایرانی در سطح بین‌الملل و آشنایی جامعه تخصصی بیشتری در جهان را با این مکتب غنی طبی دنبال می‌کند.

برقراری ارتباط با مراکز معتبر و مطرح طب تلفیقی در سطح دنیا و آشنایی دست‌اندرکاران این مراکز با ظرفیت‌های غنی طب ایرانی، تلاش برای ورود مفاهیم این حوزه به کوریکولوم‌های آموزشی پزشکی در کانادا و تسهیل ارتباط میان متخصصان داخلی و خارجی برای انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی، از دیگر اهداف تاسیس انجمن علمی طب ایرانی کانادا است.

منبع خبر: پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی