استفاده از دانش و ظرفیت‌های بومی طب ایرانی، اقتصادی است.

سمینار ملاحظات حقوقی و اخلاقی در طب سنتی با سخنرانی مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب سنتی ایرانی- اسلامی وزارت بهداشت و حضور استادان طب ایرانی دانشگاه‌های علوم پزشکی، روز یکشنبه ۱۷ بهمن ماه، برگزار گردید.

دکتر محمود خدادوست، مشاور وزیر و مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، در این سمینار، پیرامون جایگاه طب ایرانی و مکمل در نظام جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد.

ایشان همچنین به رویکرد جهانی برای استفاده از ظرفیت طب سنتی در نظام سلامت اشاره نمودند و افزودند: "با توجه به قدمت چند هزار ساله طب ایرانی و ریشه‌دار بودن آن در فرهنگ و باور مردم، استفاده از دانش و ظرفیت‌های بومی این طب، اقتصادی است."

مدیر کل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت سپس به دستاوردهای زیربنایی و زیرساختی دولت یازدهم و وزارت بهداشت در راستای توسعه و نهادینه کردن طب ایرانی در نظام سلامت اشاره کردند و مواردی چون پیشنهاد و پیگیری تصویب 2 حکم در برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی، اجرای آزمایشی ورود خدمات طب ایرانی در نظام مراقبت‌های اولیه بهداشتی درمانی، در 9 دانشگاه علوم پزشکی کشور و آغاز عملیات احداث 10 سلامتکده تیپ طب ایرانی با معماری ایرانی- اسلامی را برشمردند.

تصویب افزودن 2 واحد درس آشنایی با اصول و مبانی طب ایرانی به عنوان یک درس اختصاصی برای رشته‌های پزشکی و داروسازی از مهر ماه 1396 و اجرای آن ظرف مدت 5 سال برای دیگر رشته‌های گروه پزشکی، تدوین تعرفه خدمات طب سنتی ایرانی و چینی و طی مراحل تصویب آن در شورای عالی بیمه و هیات دولت و ثبت در کتاب ارزش نسبی خدمات و ایجاد حداقل 400 پست سازمانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحت عناوین طب سنتی و فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، از دیگر دستاوردهای وزارت بهداشت برای توسعه و نهادینه کردن طب سنتی است که مشاور وزیر بهداشت به آن‌ها اشاره نم.دند.

ایشان همچنین ضمن قدردانی از خدمات ارزنده و زاید الوصف استاد اخلاق و ادب، دکتر محمدمهدی اصفهانی، از ایشان به عنوان پرچم دار طب ایرانی یاد کردند.

در سمینار ملاحظات حقوقی و اخلاقی در طب سنتی، ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص جایگاه طب سنتی، ارتباط پزشک و بیمار، مباحث طب نوین و سنتی و جایگاه اخلاق پزشکی در طب سنتی، از تلاش‌ها و زحمات دکتر محمد مهدی اصفهانی، دکترای تغذیه و عضو گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و پیشکسوت اخلاق دانشگاه، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.