ورود خدمات تایید شده طب ایرانی به سیستم مراقبت‌های اولیه بهداشتی، اولویت است.

دکتر مهدی یوسفی، معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، در همایش تبیین برنامه عملیاتی مشترک دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی در سال 96، به شرح برنامه عملیاتی مشترک ستاد و دانشگاه‌ها در حوزه طب ایرانی پرداختند.

ورود خدمات مورد تایید طب ایرانی به سیستم مراقبت‌های اولیه بهداشتی، فراهم کردن مقدمات لازم برای ارائه خدمات طب ایرانی در مراکز درمانی دولتی شامل سلامتکده‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها و آموزش پزشکان عمومی و سایر گروه‌های پزشکی غیر پزشک، نیز مواردی بود که معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، از آن‌ها به عنوان برنامه‌های اولویت‌دار طب ایرانی یاد کرد.

دکتر یوسفی افزود: تشکیل واحد متناظر دفتر طب ایرانی- اسلامی در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی، تصویب تامین بودجه مورد نیاز اجرای برنامه ها در هیات‌های امنا، تامین نیروی متخصص و مرتبط با طب ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و تعیین تکلیف نحوه همکاری معاونت‌ها در اجرای فعالیت‌های مشترک، از جمله مواردی است که برای اجرایی شدن برنامه باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون توسعه سلامت دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، ضمن تاکید بر لزوم همکاری تمامی معاونت‌ها در عملیاتی کردن برنامه و تاکید بر ضرورت ثبت برنامه‌های مشترک در سامانه برنامه عملیاتی تمامی معاونت‌های دخیل در اجرای آن، انتظارات دفتر طب ایرانی را از دانشگاه‌ها برای اجرایی کردن هر برنامه بیان کرد.