- طبیعت فصل تابستان گرم و خشک است و کودکان و جوانان که مزاج گرمتری دارند، در این فصل مستعد گرمازدگی هستند، لذا رعایت تدابیر این فصل برای آنها ضروریتر است.
- اکثر گوشتها مانند گوشت گوسفند، شتر، بلدرچین طبیعت گرمی دارند، توصیه میشود از مصرف زیاد گوشت در این فصل پرهیز گردد.
- در وعده ناهار بهتر است غذاهای سبک و زود هضم میل شود.
- میوههای این فصل مانند شاه توت، هلو، زردآلو، آلبالو و گیلاس برای افرادی که مشکلات گوارشی مانند نفخ و آبریزش دهان ندارند بسیار مناسب و در تعدیل حرارت بدن در گرمای تابستان کمک کننده میباشد.
- برای رفع تشنگی در تابستان، شربت سکنجبین، شربت آلبالو، شربت ریواس، شربت زرشک و شربت لیمو توصیه میشود.
- ورزش مفرط و شدید در تابستان توصیه نمیشود؛ بهتر است ورزش در ساعاتی که هوا خنکتر است انجام شود.
منبع مطلب: انجمن علمی طب ایرانی