برگزاری اردوی فرهنگی آموزشی "همراه با حکیمان ۳" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی

دکتر جواد باقری: اردوی فرهنگی آموزشی "همراه با حکیمان ۳" ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی تابستان امسال در مشهد برگزار می‌شود.

اردوی حکیمان

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از برگزاری اردوی فرهنگی آموزشی همراه با حکیمان ۳ ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در مشهد مقدس خبر داد.

دکتر جواد باقری در گفت‌وگو با خبرنگار مفدا با بیان این خبر افزودند: این دوره‌های آموزشی در مجتمع شهدای سلامت واقع در مشهد مقدس در بازه زمانی ۲۶ خرداد تا ۳۱ شهریور ماه امسال طی ۲۰ دوره برگزار می‌شود هر دوره آموزشی مربوط به اساتید گروه‌های مربوطه می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کردند: اساتید معارف اسلامی، اساتید دانش خانواده و تربیت بدنی، روسای دانشکده‌های اقماری و هیات علمی، اساتید پژوهشگاه رویان، اساتید معارف اسلامی، معاونان فرهنگی و آموزشی بیمارستان‌ها، روسای دانشکده‌ها، مدیران گروه و دفاتر پرستاری دانشگاه‌ها، اساتید ثبت‌نام شده جهت‌گیری الهی دروس، دبیران هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی و... بر اساس سهمیه می‌توانند برای حضور در این دوره‌های آموزشی و فرهنگی ثبت‌نام کنند.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزودند: به غیر از اساتید گروه‌های مختلف، به دانشگاه‌های مختلف علوم پزشکی نیز مانند سال‌های گذشته سهمیه داده‌ایم که براساس سهمیه، اعضای هیات علمی می‌توانند در دوره‌های آموزشی حضور یابند.

دکتر باقری گفتند: اساتید بزرگوار علاقه‌مند جهت حضور در این دوره‌های آموزشی از طریق سایت مرکز قرآن و عترت به نشانی quran.behdasht.gov.ir حداکثر تا یک هفته مانده به شروع دوره، فرآیند ثبت نام خود را می‌بایست تکمیل کنند.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت خاطرنشان کردند: امسال در طرح همراه با حکیمان۳ تعدادی از دوره‌ها موضوع محور و با حضور اساتید تخصصی آن حوزه پیش‌بینی شده است که به صورت ستادی هماهنگی حضور اساتید انجام خواهد شد، لذا سهمیه‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافته و لازم است اساتید هر حوزه تخصصی متناسب با موضوع مندرج و پس از هماهنگی‌های ستادی در جدول ضمیمه شده در سامانه طرح ثبت‌نام کنند.

دکتر باقری افزودند: این طرح در راستای دوره‌های دانش‌افزایی و معرفت‌افزایی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و با عنوان «طرح آموزشی - فرهنگی همراه با حکیمان» از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی شده است.

دکتر باقری‌ تصریح کردند: در این دوره حدود دو هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور همراه با خانواده‌های خود در قالب یک برنامه سه روزه در شهر مقدس مشهد و در جوار امام رئوف حضور یافتند.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره سرفصل موضوعات و محتواهایی که در این دوره ارائه می‌شود، بیان کردند: این دوره با محوریت برنامه‌های زیارتی، آموزشی و فرهنگی و در بسته‌های موضوعی مختلف اجرا خواهد شد.

ایشان در مورد میزان استقبال اساتید از این طرح، به حضور بیش از ۱۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره و بیان کردند: در سال اول اجرای طرح حدود ۹۰۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها در این دوره شرکت کردند که در دوره دوم با توجه به اینکه تجربه دوم بود، استقبال بسیار بیشتر بود و آمار شرکت‌کنندگان به حدود دو هزار استاد رسید.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در مورد امتیازاتی که برای حاضران در این دوره‌ها برنامه‌ریزی شده است، گفتند: در کنار اینکه شرکت‌کنندگان در این دوره از فرصت بسیار معنوی زیارت امام رضا (ع) و برنامه‌های فرهنگی و آموزشی بهره‌مند می‌شوند، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی هم محاسبه می‌شود.

دکتر باقری در مورد بازخوردهای دریافت شده از دو دوره برگزاری طرح همراه با حکیمان، گفتند: در پایان هر دوره ارزیابی‌های لازم از حاضران در آن دوره در مورد مدرسان، محتوای ارائه شده و ... به‌عمل می‌آوریم. امسال نیز این ارزیابی صورت می‌گیرد و بازخوردهای اساتید شرکت‌کننده دریافت خواهد شد.

دکتر باقری به تداوم این دوره در سال‌های آینده اشاره کرد و گفتند: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با توجه به بازخوردهایی که از اعضای هیات علمی گرفته و با توجه به نیازسنجی‌های صورت گرفته این دوره آموزشی را انشالله ادامه خواهد داد.