برگزاری استارت آپ فناوری‌های داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی سلامت محور

استارت آپ فناوری‌های داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی سلامت محور در سالن امام علی علیه‌السلام دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، برنامه اجرایی استارت آپ فناوری‌های داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی سلامت محور در سالن امام علی علیه‌السلام دانشگاه علوم پزشکی بابل، با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌‌، دانشکده طب ایرانی و انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه بابل در روز چهارشنبه مورخ 1401/8/28 برگزار گردید.

خانم دکتر زهرا معماریانی متخصص داروسازی سنتی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دبیر علمی این رویداد بودند.

در افتتاحیه رویداد، دکتر رجب‌نیا، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل و در ادامه خانم دکتر معماریانی، دبیر علمی رویداد به ایراد سخنرانی پرداختند.

سپس کلیپ تهیه شده توسط خانم دکتر معماریانی، در خصوص فرآیند داروهای گیاهی و فرآورده‌های طبیعی سلامت محور پخش گردید.

در ادامه دکتر آرمان فراست، پزشک، دستیار تخصصی جراحی مغز و اعصاب و مجری استارت آپ‌های دانشگاهی، در زمینه "بوم کسب و کار" و دکتر الهه فردوسی عضو هیأت علمی بیوتکنولوژی پزشکی و عضو شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل، در زمینه "شرکت‌های دانش‌بنیان"، به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان، کلیپ معرفی ایده برتر رویداد (از دانشگاه علوم پزشکی کرمان)، پخش گردید.