برگزاری دهمین جلسه کارگروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی قرارگاه

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، دهمین جلسه کارگروه با حضور آقای دکتر محمود کیانی، آقای دکتر ابوالحسن حسینی، آقای دکتر عباسپور، آقای دکتر محسن رضازاده، خانم دکتر نرجس گرجی، خانم دکتر زهرا معماریانی، خانم دکتر مائده رزقی آقای مهندس میرزایی، آقای مهندس اصغری و خانم سیده فاطمه مظفرپور، در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات دانشکده طب ایرانی، در روز شنبه 7 آبان 1401برگزار گردید.

جلسه با حضور اعضای کارگروه شروع گردید. در ابتدای جلسه، آقای اصغری به عنوان شخصی که پیگیر تأسیس واحد دانش بنیان می‌باشد، به ارائه گزارش‌هایی در خصوص روند اخذ مجوز بهره‌برداری پرداختند. دکتر رضازاده معاون محترم غذا-دارو دانشگاه علوم پزشکی بابل به همراه دو کارشناس از آن معاونت، جناب آقای مهندس میرزایی (مسوول واحد فرآورده‌های طبیعی و مکمل) و مهندس اصغری (مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی)، به بررسی مشکلات موجود و ارائه راهنمایی‌های لازم پرداختند. در ادامه اعضای جلسه به بحث و تبادل نظر درباره موانع موجود در مسیر اخذ پروانه بهره‌برداری و راه‌اندازی صنایع کوچک به صورت کارگاهی پرداختند.

همچنین وظایف اعضای کارگروه در کمیته‌های تخصصی تعیین شده، جهت تدوین برنامه عملیاتی مشخص گردید. در ادامه بیان شد جهت هماهنگی تولید و بهره‌برداری نیاز است گیاهان دارویی مناسب (باتوجه به شرایط اقلیمی و وضعیت آب) جهت کشت در استان مشخص و زنجیره تولید و بازار آن در مازندران دیده شود و مسیری پیش روی شرکت‌های دانش‌بنیان، گذاشته شود.

آقای دکتر عباسپور، بررسی سه مطلب قانون برنامه هفتم توسعه، آمایش سرزمینی، سند اصلاح الگوی کشت را جهت تمرکز برآن بیان نمودند.