برگزاری ششمین جلسه کارگروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی قرارگاه

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی، ششمین جلسه با حضور آقای دکتر اکبر حاجی زاده، آقای دکتر محسن رضازاده، آقای دکتر محمود کیانی، آقای دکتر حسین مرادی، آقای دکتر ابوالحسن حسینی، خانم دکتر نرجس گرجی، خانم دکتر زهرا معماریانی و خانم دکتر مائده رزقی، خانم سیده فاطمه مظفرپور، در روز شنبه 22 مرداد 1401 در سالن کنفرانس مرکز تحقیقات دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل، برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، خانم دکتر گرجی، دستور جلسه شامل "ارائه گزارش از نماینده سازمان غذا و دارو در رابطه با اخذ مجوز تولید گیاهان دارویی، بسته بندی و سایر موارد مرتبط و برنامه ریزی جهت کشت گیاهان دارویی و شرایط و منابع آن در استان" را اعلام نمودند.

سپس آقای دکتر حاجی زاده به بیان برخی مصوبات جدید کشوری در زمینه تولید گیاهان دارویی پرداختند. در ادامه آقای دکتر رضازاده یک گزارش اجمالی در زمینه چگونگی صدور مجوز جهت تولید، فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی و مشکلات و موانع موجود ارائه نمودند.

در راستای دستور دوم جلسه، اعضای محترم کارگروه، تجربیات و تحقیقات خود را در زمینه کشت گیاهان دارویی مناسب با اقلیم مازندران و فرصت ها و چالش‌های پیش رو، بیان نمودند. همچنین در زمینه بازاریابی محصولات گیاهان دارویی و شناساندن آنها به مردم از طریق صدا و سیمای استان، به بحث و تبادل نظر پرداختند.