اعلام فراخوان ثبت نام بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

فراخوان ثبت نام در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی منتشر شد؛ متقاضیان می‌توانند از ۳۰ مهر ماه تا ۲۰ آبان ماه نسبت به ارسال آثار و ثبت نام اقدام کنند.

بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی روز سوم بهمن ماه ۱۴۰۱ در سالن همایش‌های بین المللی رازی برگزار می‌شود و ثبت‌نام در این دوره از جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از ۳۰ مهر ماه آغاز می‌شود.

ثبت نام در دو بخش افراد حقیقی (پژوهشگران حوزه علوم پزشکی) و سازمان‌ها، موسسات و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی کشور انجام خواهد شد. افراد حقیقی شامل فناوران در دو گروه فناور برتر و محصول برتر، مخترعان ایرانی، محققین ایرانی، محققین جوان، محققین دانشجو و صاحبان پژوهش برتر برگزار خواهد شد. هر داوطلب مجاز است تنها در یک گروه شرکت کند.

بخش سازمان‌ها، موسسات و نهادهای حقوقی شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی، مراکز رشد فناوری سلامت، هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان می‌شود. با توجه به نام‌گذاری سال جاری به عنوان "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" امتیاز دهی به شرکت‌ها یا هسته فناور بر مبنای شاخص‌های تعداد محصولات موجود در شرکت، میزان فروش تحقق یافته حاصل از محصول دانش بنیان، تعداد اشتغال‌آفرینی توسط شرکت دانش‌بنیان و کیفیت دانش فنی محصولات و میزان اثربخشی در نظام سلامت انجام می‌شود. ثبت نام و ارسال آثار در جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی به مدت سه هفته به صورت آنلاین و از طریق سامانه جشنواره به نشانی دبیرخانه جشنواره تحقیقات و فناوری رازی (behdasht.gov.ir) امکان‌پذیر است. بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی سوم بهمن ماه سال جاری در سالن همایش‌های بین المللی رازی برگزار خواهد شد.