برگزاری اولین مجمع انجمن علمی طب سنتی ایران

اولین مجمع انجمن علمی طب سنتی ایران صبح روز پنجم اسفند ماه در محل سالن اجتماعات دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این مجمع که اعضای پیوسته انجمن به صورت حضوری/مجازی شرکت داشتند، ابتدا دکتر روشنک مکبری نژاد، رییس انجمن علمی طب سنتی ایران، مهمترین هدف انجمن را ارتقای هر چه بیشتر طب ایرانی و قرار گرفتن در جایگاه حقیقی خود دانستند و اظهار امیدواری کردند، این جایگاه که بر اثر عداوت‌های مخالفان مغرض و شیادان بیسواد مورد هجمه شدید قرار گرفته است با همدلی اعضای انجمن به بهترین شکل ممکن در جوامع علمی و عموم مردم تبیین شود.
ایشان ضمن تاکید بر تلاش هیات مدیره برای وحدت حداکثری بین سلایق مختلف، اعضای انجمن را به همکاری بیشتر در زمینه های پژوهشی، آموزشی و صنفی دعوت کردند.
دکتر مکبری نژاد تاکید کردند، گرچه هدف اصلی انجمن فعالیت‌های علمی بوده است ولی هیات مدیره با درک دغدغه های اعضا، فعالیت‌های صنفی مختلفی را در دستور کار داشته و دارد که مشروح اقدامات آن از طریق دبیر محترم انجمن به صورت شفاف به اطلاع اعضا رسیده است.
سپس دکتر شهباز، نماینده محترم دبیرخانه کمیسیون انجمن‌های گروه پزشکی وزارت بهداشت، ضمن تشریح روند برگزاری مجمع رسمیت یافتن مجمع را اعلام کردند.
سخنرانان بعدی به ترتیب دکتر غضنفری (دبیر انجمن)، دکتر درخشان (مسئول کمیته آموزش)، دکتر قرائتی (مسئول کمیته شعب) و دکتر شکرریز (بازرس انجمن)، به‌صورت جداگانه گزارش‌هایی از فعالیت‌های مختلف انجمن به اعضا ارائه دادند که در فایل پیوست قابل مشاهده است.
در پایان مجمع فوق العاده انجمن علمی طب سنتی ایران برگزار شد که اعضا با حداکثر آرا، مبلغ حق عضویت سال 1401 را تصویب کردند و مقرر شد در مجمع فوق‌العاده بعدی، درباره تغییر نام و نشانی انجمن علمی طب سنتی ایران تصمیم گیری شود.

کتابچه گزارش عملکرد انجمن علمی دوره پنجم.pdf    گزارش مجمع انجمن001205.pdf

منبع خبر: انجمن علمی طب سنتی ایران