راه انداری نوبت دهی اینترنتی جهت سلامتکده طب سنتی بابل

دکتر سید علی مظفرپور، متخصص طب ایرانی، از راه انداری نوبت دهی اینترنتی جهت سلامتکده طب سنتی بابل، خبر دادند.

دکتر مظفرپور، رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفتند: جهت تسهیل در روند نوبت‌دهی و رفاه حال بیماران محترم، از این پس، مراجعین محترم می‌توانند از طریق آدرس نوبت‌دهی اینترنتی به نشانی nobat.mubabol.ac.ir، مبادرت به دریافت نوبت اینترنتی نمایند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بابل در ادامه بیان کردند که بیماران محترم، می‌توانند به آدرس فوق مراجعه کنند و در قسمت "انتخاب مرکز"، "سلامتکده طب ایرانی بابل" را انتخاب نمایند. سپس بر قسمت "جستجو" کلیک و پزشک متخصص طب ایرانی مورد نظر خود را انتخاب کنند. سپس در قسمت "دریافت نوبت"، با وارد کردن نام و نام خانوادگی، شماره تلفن و کدملی خود، نوبت خود را در تاریخ مورد نظر مشخص نمایند.