آغاز ثبت نام بیست‌وششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

ثبت نام بیست‌وششمین جشنواره قرآنی هدهد آغاز شد.

به دنبال ابلاغ آیین نامه «بیست‌وششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ثبت نام بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد آغاز شد.

علاقمندان تا پایان مهرماه سال جاری فرصت خواهند داشت تا ثبت نام خود را در این دوره از جشنواره نهایی کنند.

این جشنواره ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بوده و در ۶ بخش:”آوایی“، ”ادبی“، ”پژوهشی“، ”تیمی“، ”فن آوری“، ”معارفی“، ”هنری“، در ۵۵ رشته برگزار خواهد شد.

بیست‌وششمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا خواهد شد.

فعالان قرآنی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، جهت دریافت لینک ثبت نام بر روی متن کلیک کنند.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز مراجعه فرمایند.

منابع آزمون معارفی