دیدگاه اساتید طب ایرانی درباره تزریق واکسن کرونا

دکتر سید علی مظفرپور، متخصص طب ایرانی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بابل، به این سوال که "آیا واکسن کرونا تزریق کنیم یا خیر؟" به شرح زیر پاسخ دادند:

بعضی از دوستان و مراجعه کنندگان عزیز، در مورد واکسن سوال می‌کنند.
پاسخ این است که اگرچه تزریق واکسن، مانند هر اقدام تشخیصی و درمانی، احتمال عوارضی دارد، ولی مستندات سایر کشورها، نشان می‌دهد تزریق واکسن، میزان مرگ و میر را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.
تصویر پیوست، میزان درصد تلفات افراد درگیر کرونا، در وضعیت‌های مختلف واکسیناسیون را از 2 ژانویه تا 2 ژوئیه 2021 در انگلستان نشان می‌دهد.
می‌بینید که واکسیناسیون، تا چه میزان مرگ و میر را در صورت ابتلا به کرونا، کاهش می‌دهد.
استاد بزرگوار مرحوم دکتر اصفهانی رحمت الله علیه، مکرر تاکید می‌کردند که اگر ابن سینا و رازی، امروز بودند، حتما از جدیدترین روش‌ها و ابزار روز، برای تشخیص و درمان بیماران، بر مبنای پارادایم طب ایرانی، استفاده می‌کردند.
لذا تقاضا دارم، حتی اگر به هر دلیلی قصد مخالفت با واکسیناسیون دارید، این ایده را گردن طب ایرانی، نیندازید.