رییس دانشکده طب ایرانی بابل خبر دادند: بیماران سرپایی کرونا در بابل، از مشاوره متخصصان طب ایرانی بهره‌مند می‌شوند.

رییس دانشکده طب ایرانی بابل از ارائه رژیم‌های غذایی موثر در مقابله با ویروس کرونا بر اساس مبانی طب ایرانی و دیگر مشاوره‌های مورد نیاز در این حوزه به بیماران مراجعه‌کننده به مراکز سر پایی و پیگیری آنان توسط دستیاران و اعضای هیات علمی این دانشکده خبر دادند.

دکتر سید علی مظفرپور، رییس دانشکده طب ایرانی بابل، با اشاره به ارائه مشاوره‌های تخصصی طب ایرانی برای مقابله با ویروس کرونا به مردم، توسط دستیاران و اعضای هیات علمی این دانشکده، گفتند: " این تدابیر در کنار دستورات سایر همکاران پزشک در رشته‌های مختلف و با هدف کاهش عوارض بیماری ارائه شده و مبنای آن، راهنمای جامع خودمراقبتی ابلاغ شده توسط دفتر طب ایرانی و مکمل بهداشت است که سعی شده به‌صورت کاربردی‌تر در اختیار مردم بابل قرار گیرد."

ایشان از بومی‌سازی برخی محتواهای این راهنما خبر دادند و افزودند: برخی گیاهان و غذاهای عنوان‌شده در این راهنما را با غذاها و گیاهان بومی شهر بابل که خواص مشابه دارند، مشابه‌سازی کرده و آنها را نیز در توصیه‌های خود به مردم قرار داده‌ایم.

دکتر مظفرپور، متخصص طب سنتی ایرانی، هم‌چنین به همکاری نزدیک متخصصان و اعضای هیات علمی طب ایرانی با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل در مقابله با ویروس کرونا اشاره کردند و گفتند: علاوه‌ بر ارائه رژیم‌های غذایی موثر در مقابل با ویروس کرونا به بیمارستان‌ها که تا حد امکان از آنها در دستورات غذایی بیماران بستری خود استفاده کنند، این رژیم‌ها را در اختیار بیماران مراجعه‌کننده سر پایی نیز قرار می‌دهیم و دستیاران و اعضای هیات علمی دانشکده، این بیماران را تحت پیگیری و بررسی‌های بعدی داشته و سوالات احتمالی آنان را پاسخگو هستند.