♦ نحوه تغذیه روزهداران در ماه مبارک رمضان حائز اهمیت است، از اینرو روزهداران با توجه به وضعیت جسمی خود غذای مورد نیاز روزانه را در وعدههای افطار و سحر برنامهریزی کنند.
♦ غذای وعده افطار، در قالب وعده صبحانه و یا شام سبک و حتیالامکان در یک وعده میل شود و بهجای صرف چای، نوشیدنیهای داغ و یا خنک، توصیه میشود با یک استکان آب گرم، شیر ولرم و خرما و یا ترکیب عسل و آب ولرم روزه خود را افطار کنند.
♦ خوردن مقدار زیادی آب همراه غذا در وعده سحر بهدلیل دفع سریع و ایجاد مشکلات گوارشی، نادرست است.
♦ بهترین زمان برای دریافت آب و مایعات کافی از سوی روزهداران از حدود یک تا دو ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از وعده سحری است.
♦ همراه با وعده افطاری بهتر است سبزیهای خام مصرف شود. همچنین خوردن فرنی و سوپهای رقیق در وعده افطار توصیه میشود و البته از خوردن آشهای سنگین، چرب و نفاخ پرهیز شود.
♦ در وعده سحری سبزیهای پخته و بین این دو وعده نیز میوه به حد کافی میل شود، چراکه علاوه بر تأمین مایعات و ویتامینهای بدن، از بروز مشکل کمآبی بدن و یبوست جلوگیری خواهد کرد.
منبع خبر: انجمن علمی طب سنتی ایرانی