فهرست

تدابیر طب سنتی ایرانی در فصل بهار

 

  • باید در فصل بهار، انواع آش‌ها، آلو، زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین استفاده شود.

  • حکمای طب سنتی می‌گویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کباب‌ها، حلیم، شیرینی و ادویه‌جات کم مصرف شود.

  • حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباس‌های پنبه‌ای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.

  • ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خواب‌آلودگی و آبریزش بینی می‌شود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوب‌شده که در بدن پخش می‌شوند، خارج شوند.

  • باید به فکر روش‌های دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذا‌های ملین، آلو، خاکشیر و انواع آش‌ها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.
                                                                      منبع مطلب: انجمن علمی طب سنتی ایرانی