دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌کند: برگزاری سومین جشنواره طب ایرانی

سومین جشنواره طب ایران به منظور شناسایی، معرفی، قدردانی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی طب ایرانی در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر و ویژه با محورهای اصلی آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین‌الملل و پیشکسوت در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی برگزار می‌شود.

سومین جشنواره طب ایرانی

سومین جشنواره طب ایرانی با هم اندیشی مدیران و کارشناسان و متخصصان طب ایرانی و با هدف شناسایی، معرفی، قدردانی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین بسترسازی برای بهره‌وری هر چه بیشتر از دستاوردهای پژوهشی اندیشمندان این حوزه در چهار بخش علمی (آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین الملل و پیشکسوت)، فرهنگ و هنر (فیلم کوتاه، فیلم مستند، پوستر و اینفوگرافیک، موشن گرافیک، داستان نویسی برای کودک، خوشنویسی و عکاسی)، دانش آموزی (نرم افزار و بازی‌های رایانه‌ای، اسباب‌بازی، داستان‌نویسی و نقاشی) و «ویژه» جوانی جمعیت و با شعار "طب ایرانی؛ مسیر پیشرفت و نوآوری علمی" در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

سومین جشنواره طب ایرانی علاوه بر سه بخش اصلی، دارای «بخش دانش‌آموزی» ویژه دانش‌آموزان همه مقاطع تحصیلی است و همچنین موضوع بخش ویژه سومین جشنواره طب ایرانی، "جوانی جمعیت" است.

گفتنی است اختتامیه این جشنواره چهارم بهمن ماه سال جاری خواهد بود و ثبت نام از ۲۰ مهر ماه آغاز و تا ۲۰ آذر ماه جاری ادامه خواهد داشت.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند و انجام روند ثبت‌نام روی متن کلیک کنند.

مشاهده دفترچه فراخوان سومین جشنواره طب ایرانی را با کلیک روی متن می‌توانید مشاهده کنید.

برای دریافت فایل با کیفیت پوستر اینجا کلیک کنید.