سند ملی طب ایرانی رونمایی شد.

در همایش ملی «طب سنتی ایرانی؛ یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته، افق آینده» که با حمایت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و حضور صاحب‌نظران این حوزه و نمایندگانی از سازمان جهانی بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، سند ملی طب ایرانی رونمایی و تحویل نمایندگان سازمان جهانی بهداشت شد.
این سند ملی با مقدمه سعید نمکی، سرپرست وزارت بهداشت، محمود خدادوست، مشاور وزیر و سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و آرمان زرگران، مشاور بین‌الملل این دفتر آغاز و در قالب 5 فصل، نمایی کلی از وضعیت طب ایرانی در کشور، شامل تاریخچه و جایگاه آن در نظام سلامت، تعداد دانشکده‌ها و گروه‌های طب ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، تعداد دانشجویان این رشته و دیگر رشته‌های مرتبط و تعداد مراکز پژوهشی فعال در این حوزه را ارائه می‌دهد.
گفتنی است، با تحویل رسمی این سند به نمایندگان سازمان جهانی بهداشت، زمینه جهانی شدن طب ایرانی و معرفی ظرفیت‌های ایران در حوزه طب سنتی و مکمل، به تمام دنیا، بیش از پیش فراهم می‌شود.

همایش ملی «طب سنتی ایرانی؛ یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته، افق آینده با حمایت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد و اهدای نشان حکمت به تعدادی از بزرگان و پیشگامان احیای طب ایرانی و رونمایی از تندیس مرحوم محمد مهدی اصفهانی، چهره ماندگار طب ایرانی، از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

منبع مطلب: انجمن علمی طب ایرانی